Кисело мляко Младост Елегант 2% 400 г

  • Brand: МЛАДОСТ

Кисело мляко "Младост" Елегант 2% 400 г - 0,90 лв.

Киселото мляко е традиционна българска храна, без която не можете. Дали ще го добавяте към гозби, печива и десерти, дали ще го предложите на децата си като айран или докато почивате, ще си хапнете директно от кофичката – искате то да е вкусно, качествено и здравословно.

Млеката с марка “Младост” са произведени от натурално пастьоризирано краве мляко и закваска, съдържаща Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus в различни комбинации от щамове. Това придава разнообразие от вкусови усещания.

Така освен ползите от самото мляко, изпитвате и благотворното влияние на микроорганизмите, които по естествен начин обогатяват чревната ви флора и допринасят не само за доброто ви храносмилане, но и за общото ви здраве. Те гарантират характерния приятен възкисел вкус.

 

Още за киселите млека, прочетете тук

0,90 лв.
Price: 0,90 лв.
Please choose:
Delivery
Delivery

ЕКСПРЕСНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до вашата врата в рамките на град ПЛОВДИВ и в удобно за Вас време, до 90 минути от подадена поръчка със стойност над 30 лв, и под 30 лв - с такса 2 лв;

 

Възможност за бъдеща поръчка планирана до 7 дни с избор на дата и в удобно за Вас време за ДОСТАВКА, при наличие на свободни дати и часови периоди.

 

Доставка до адрес на клиента се извършва, само след потвърждаване по телефона на заявената поръчка от оператор на онлайн магазина.

 

Без надценка от магазините около Вас.

 

Няма минималната стойност за поръчка през онлайн магазина.

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.